Om os

Kalundborg Camping er det ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv samt sol, strand og vand.

Velkommen

Velkommen hos Kalundborg Camping!

Vi er en hyggelig campingplads midt i et kæmpe naturområde, som er det perfekte udgangspunkt for en god ferie. Hunde er også meget velkomne, og vi råder over en 600 kvm stor hundegård, hvor hundene rigtig kan hygge sig.

Derudover ligger der et stort græsareal på den anden side af campingpladsen, hvor man f.eks. kan lufte hunden eller lege sjove lege med sin familie.

En plads fuld af aktiviteter

Her er der mulighed for mange timers hygge og leg i et skønt naturområde med masser af sol. Vi har et hav af aktiviteter på pladsen, og vi ligger godt placeret i forhold til seværdighederne og oplevelserne i Kalundborg og omegn.

Kalundborg Camping er det ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv samt sol, strand og vand. Vi har trådløs internet på hele pladsen og en stor legeplads med Kalundborgs største sandkasse, bordtennis, to hoppepuder og meget mere. Du kan også bare slappe af under solen ved Danmarks mest solbeskinnet kyst. Vi har gennemsnitligt flere solskinstimer og langt mindre regn end i resten af landet.

I den uspolerede og afvekslende natur findes ferieoplevelser af stort set enhver art. Gå på opdagelse i skovene og nyd de lange kyststrækninger langs Sejerøbugten, som også er et eldorado for lystfiskere. Vi er placeret i midten af fredede naturområder, og med kun 5 min. til Sejerøbugten ligger vi perfekt til en dejlig strandoplevelse. Kort sagt, så er Kalundborg Camping bare lidt hyggeligere!

Kiosken / Grillbar på pladsen

I kiosken har vi mange af de alm. varer, der skal bruges til en god campingoplevelse. Skulle vi ikke have den vare, du mangler, kan vi fremskaffe den i løbet af dagen. I kiosken kan vi også byde på en af vores berømte Gammeldags isvafler med hjemmelavet guf, flødebolle, flødeskum og syltetøj. I weekenden er der også mulighed for at købe avisen.
Vi modtager ALLE kreditkort, MobilePay samt kontant afregning.

Grillmad kan købes og nydes på terrassen eller tages med hjem