Kalundborg rocker Se deres web side her.

Info om åbningssalg med billige billetter samt dato for Kalundborg Rocker 2016.

Mange har ventet spændt på hvornår Kalundborg Rock 2016 bliver offentliggjort. Og det er naturligvis fuld forståeligt.

Men en festival som Kalundborg Rock som er vokset sig stor er ikke noget man bare lige køre af staben, og derfor har der også været mange overvejelser omkring en ny festival.

Styregruppen bag Kalundborg Rock er nu blevet enige om at en 2016 udgave selvfølgelig skal se dagen lys, og derfor er vi nu gået ombord i en ny sæson med planlægning af festival i Kalundborg til sommeren 2016.

MEN i 2016 rykker Kalundborg Rock tilbage til uge 32 og bliver i weekenden d. 12 og 13 august. Dette gøres fordi ugerne er skubbet i hele kalenderåret og andre festivaller og har rykket deres således det stadig passer med dato’en.

Vi starter som de sidste par år med en stor salgsfest i Punkt 1 på Stejlhøj søndag d. 6. dec. Hvor prisen denne dag kun vil være 475,- incl. Et gavekort fra forskellige forretninger på kr. 100,- til de første 300 kunder.

Mandag d. 7. dec. Vil prisen være kr. 550,- så der vil være noget at hente denne søndag.

Vi glæder os naturligvis til igen at komme i gang med den store planlægning og har også allerede fået hentet tilbud hjem på flere store navne. Men endnu er ingen kontrakter underskrevet. Men helt fast lægger det, at det bliver ligesom de sidste mange år en stor familiefest for hele Vestsjælland m.fl. Og det kan også garanteres fra musikudvalget at der vil være masser af pop og Rock for hele familien. Store som små.

Hvis der skulle være yderligere spørgsmål er i meget velkommen til at kontakte undertegnende.

Med venlig hilsen / Best Regards

Johnny Elmelund
Presseansvarlig
Mobil; +45 2233 8051