Overnatning i vores hytter

Hvis du ikke ønsker at bo i campingvogn, men du nyder naturområdet omkring Kalundborg Camping. Er det også muligt, at overnatte i hytter hos Kalundborg Camping. Vi har fem hyggelige røde og landlige hytter til rådighed, som ligger i tæt afstand på legepladserne og kiosken. Vores hytters udtryk giver sindet ro og afslapning, men der ikke er langt til vores faciliteter eller aktiviteter i nærområdet.

Overnatning Kalundborg | Kalundborg Camping | Overnatning i Hytter

Overnatning i Kalundborgs hyggeligste hytter

Vores fem, røde hytter er alle ens. De er på ca. 25 kvm, og de ligger tæt på vores store campingkøkken med flotte ovne og al udstyr, du behøver. Til dit næste hyggelige getaway. I hytterne er der sovepladser til seks personer. De smukke landlige røde hytter, er perfekte til et ophold tæt på alt fra Sejerøbugt stranden, Røsnes fyret, Dyrehøj Vingaard til fiskemulighederne med put and take. Hvorfor der er rig mulighed for at udforske danske seværdigheder og deres gemte skatte. 

En god ferie

Hytterne består af et lille køkken med køleskab,  og kogeblus, der er ikke indlagt vand, et soveværelse, en hems og en stue, som fungerer som kombineret spisestue. Lige ved siden af hytterne er der parkering til din bil. Alle hytter har det hyggelige natur træ farve på væggene, der giver den landlige feriestemning.

Hytterne er uden toilet og bad, men da de ligger lige op ad toiletbygningen, er der kun 25 meter hen til gode toilet- og badeforhold. Derudover ligger hytterne centralt placeret til alle vores sjove aktiviteter på campingpladsen, som du kan opleve med hele familien.

Overnatning Kalundborg | Kalundborg Camping | Overnatning i Hytter
Overnatning Kalundborg | Kalundborg Camping | Overnatning i Hytter

Mobilhomes Klar sommer 2022 1 juli.

Hytten er udstyret med:

1 Opholdsrum med Køkken

2 Soverum (1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkel senge )

Bad og toilet

Spisebord og stole

Sofa, TV.

Kogeplader, Opvaskemaskine.

Køleskab, Elkedel, Service

Havemøbler

Dyner og puder, Medbring selv sengelinned

 (eller lej hos os)

Husdyr er ikke tilladt