Overnatning Kalundborg Vores hytter

Hvis du ikke ønsker at bo i campingvogn, men du nyder naturområdet omkring Kalundborg Camping. Er det også muligt, at overnatte i hytter hos Kalundborg Camping. Vi har fem hyggelige røde og landlige hytter til rådighed, som ligger i tæt afstand på legepladserne og kiosken. Vores hytters udtryk giver sindet ro og afslapning, men der ikke er langt til vores faciliteter eller aktiviteter i nærområdet.

Overnatning i Kalundborgs hyggeligste hytter

Vores fem, røde hytter er alle ens. De er på ca. 25 kvm, og de ligger tæt på vores store campingkøkken med flotte ovne og al udstyr, du behøver. Til dit næste hyggelige getaway. I hytterne er der sovepladser til seks personer. De smukke landlige røde hytter, er perfekte til et ophold tæt på alt fra Sejerøbugt stranden, Røsnes fyret, Dyrehøj Vingaard til fiskemulighederne med put and take. 

En god ferie

Hytterne består af et lille tekøkken med køleskab, campingvand og kogeblus, et soveværelse, en hems og en stue, som fungerer som kombineret spisestue. Lige ved siden af hytterne er der parkering til din bil. Alle hytter har det hyggelige natur træ farve på væggene, der giver den landlige feriestemning.

Centralt placeret

Hytterne er uden toilet og bad, men da de ligger lige op ad toiletbygningen, er der kun 25 meter hen til gode toilet- og badeforhold. Derudover ligger hytterne centralt placeret til alle vores sjove aktiviteter på campingpladsen.