Håndværker overnatning

Grundet den store industri i Kalundborg har vi altid et godt tilbud for håndværker overnatning. Vi har flere opholds muligheder for håndværkere.
Man kan enten opholde sig i egen vogn eller leje vores hytter, og toiletterne er altid opvarmede.

Ophold i egne vogne

Som håndværker er du velkommen til at opholde dig på campingpladsen i din egen vogn, hvis det ikke kan betale sig at tage hjem. Du har mulighed for at benytte vores toilet og bad, hvor der altid er varmt vand. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Ophold i vores hytter

Du er også velkommen til at leje en hytte, hvis du ikke har egen campingvogn. Her ligger toilet og bad kun 25 m. væk fra hytterne, så du har mulighed for nem adgang til toiletfaciliteter og et varmt bad.
Du kan nyde nærområdets mange faciliteter i vore naturområde eller aktiviteter, som er at finde i Kalundborg og omegn. Kalundborg Camping ønsker, at gøre overnatning for håndværkere nemmere og mere overskueligt. 

Vil du vide mere?

Mht. prisen er vi altid fleksible, hvor vi afregner uge for uge. Det er også muligt for os at lave firmaordninger, hvis firmaet evt. skal have fakturaen. Kontakt os gerne på mail eller telefon for, at høre mere om vores håndværkerpladser eller hvis du har yderligere spørgsmål til os eller nærområdets faciliteter.