Aktiviteter på pladsen

Kalundborg Camping er det ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv samt sol, strand og vand. Vi har trådløs internet på hele pladsen og en stor legeplads med Kalundborgs største sandkasse, bordtennis, to hoppepuder og meget mere. Du kan også bare slappe af under solen ved Danmarks mest solbeskinnet kyst. Vi har gennemsnitligt flere solskinstimer og langt mindre regn end i resten af landet.

Læs mere om vores kiosk / Grillbar på pladsen.

Legepladsen

Hos Kalundborg Camping har vi Kalundborgs største sandkasse/legeplads og 2 hoppepuder. Legepladsen er indhegnet og placeret ved siden af terrassen. Her kan børnene få brugt deres fantasi, kræfter og ikke mindst energi. Vi har også en hoppepude til de mindre børn på legepladsen. Vores kæmpe hoppepude på 10 x 14 meter finder du for enden af campingpladsen i et 10.000 kvm stort grønt område, hvor der også er sat fodboldmål op. Vi har også et flot bordtennisbord, hvor du kan leje bat og bolde for kun 10 kr.

Kiosken / Grillbar
på pladsen.

I kiosken har vi mange af de alm. varer, der skal bruges til en god campingoplevelse. Skulle vi ikke have den vare, du mangler, kan vi fremskaffe den i løbet af dagen. I kiosken kan vi også byde på en af vores berømte Gammeldags isvafler med hjemmelavet guf, flødebolle, flødeskum og syltetøj. I weekenden er der også mulighed for at købe avisen. Vi modtager ALLE kreditkort, MobilePay samt kontant afregning.

Grillmad kan købes og nydes på terrassen eller tages med hjem se Menukortet Grill menu 

Frisk morgenbrød skal bestilles inden lukketid i butikken eller over mail eller SMS. 93887900   E-mail: info@kcamping.dk

Se vores udvalg af Morgenbrød

Åbningstider for kiosken Og gril

Alle dage og helligdage
Fra 1. April til 1. oktober

Lavsæson (ugerne 14-25 samt 33-38)

Mandag – torsdag:

Kl. 8.00-10.00 & 14.00-19.00

Fredag og lørdag (+ Helligdage):

Kl. 8.00-10.00 & 12.00-20.00

Søndag:

Kl. 8.00-15.00

Højsæson (ugerne 26-31)

Mandag – torsdag 8.00-10.00 & 12.00-21.00

Fredag – Søndag 8.00-21.00

Stranden

Fra Kalundborg Camping er der 1½ km til Sejerøbugten, hvor der er en lækker strand. Der er etableret badebro og bådudslip: Et dejligt sted for familien. Følger man stranden nordpå, kommer man op til det lækre og fredet område Saltbæk Vig. Stranden er også et fantastisk sted at fiske, og særligt tidligt om morgenen er det et fiskerige, hvor du kan fiske efter ørreder.

Program for aktiviteter 2023 Under konstruktion

1.
April

Sæsonstart 

Standerhejsning på pladsen kl 9.00 hejsning af Flaget samt kaffe og morgenbrød i fælles huset.

Minigolf

Fordriv tiden med en gang minigolf på vores 12-hulsbane, eller konkurrer med familien om hvem, der skal tage opvasken eller måske lave aftensmaden! Området har en lille bænk og et bord, hvor man kan nyde en is eller noget koldt at drikke, mens man nyder spillet. Banen er for alle, og altså ikke kun for pladsens gæster.