Aktiviteter

Kalundborg Camping er det ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv samt sol, strand og vand.

Aktiviteter på pladsen

Kalundborg Camping er det ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv samt sol, strand og vand.

Vi har trådløs internet på hele pladsen og en stor legeplads med Kalundborgs største sandkasse, bordtennis, to hoppepuder og meget mere.

Du kan også bare slappe af under solen ved Danmarks mest solbeskinnet kyst. Vi har gennemsnitligt flere solskinstimer og langt mindre regn end i resten af landet.

Legepladsen

Hos Kalundborg Camping har vi Kalundborgs største sandkasse/legeplads og 2 hoppepuder.

Legepladsen er indhegnet og placeret ved siden af terrassen. Her kan børnene få brugt deres fantasi, kræfter og ikke mindst energi.

Vi har også en hoppepude til de mindre børn på legepladsen. Vores kæmpe hoppepude på 10 x 14 meter finder du for enden af campingpladsen i et 10.000 kvm stort grønt område, hvor der også er sat fodboldmål op.

Vi har også et flot bordtennisbord.

Stranden

Fra Kalundborg Camping er der 1½ km til Sejerøbugten, hvor der er en lækker strand.

Der er etableret badebro og bådudslip: Et dejligt sted for familien.

Følger man stranden nordpå, kommer man op til det lækre og fredet område Saltbæk Vig.

Stranden er også et fantastisk sted at fiske, og særligt tidligt om morgenen er det et fiskerige, hvor du kan fiske efter ørreder.

Minigolf

Fordriv tiden med en gang minigolf på vores 12-hulsbane, eller konkurrer med familien om hvem, der skal tage opvasken eller måske lave aftensmaden!

Området har en lille bænk og et bord, hvor man kan nyde en is eller noget koldt at drikke, mens man nyder spillet.

Banen er for alle, og altså ikke kun for pladsens gæster.

Faciliteter

Wifi

Natur

Bålsted

Telttur

Legeplads

Køkken

Jagtmulighed

Stivandring

Fiskeri

Parkering

Legeplads

Andre oplysninger
El-tilslutning
Wifi

Afstand til Kalundborg centrum 6.7 km
Afstand til lufthavn 76 km
Nærmeste lufthavn Roskilde lufthavn

Vores campingplads tilbyder forskellige el-tilslutningstyper for at imødekomme dine behov.

Hvis der er yderligere spørgsmål eller specifikke krav vedrørende elektrisk tilslutning, er vores personale klar til at hjælpe dig her.

Vi er glade for at kunne tilbyde trådløst internet (WiFi) i vores fællesområde, så du kan forblive tilsluttet og opdateret under dit ophold.

Her er nogle vigtige oplysninger om vores WiFi-service:

Dækning og Kvalitet:

Vores WiFi-netværk er designet til at dække hele campingpladsen, så du kan nyde pålidelig internetadgang uanset din placering. Vi stræber efter at levere en stabil forbindelse med en høj kvalitet, så du kan opfylde dine online behov.

Adgangsinstruktioner:

Ved check-in vil du modtage detaljerede instruktioner om, hvordan du kan oprette forbindelse til vores WiFi-netværk. Vores personale er også til rådighed for at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med tilslutningen.

Begrænsninger og Adfærd:

For at sikre en retfærdig og optimal brugeroplevelse kan der være visse begrænsninger på båndbredde eller dataforbrug. Vi beder vores gæster om at respektere disse retningslinjer for at sikre, at alle kan nyde en pålidelig internetforbindelse.