Aktiviteter på pladsen

Kalundborg Camping er det ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv samt sol, strand og vand. Vi har trådløs internet på hele pladsen og en stor legeplads med Kalundborgs største sandkasse, bordtennis, to hoppepuder og meget mere. Du kan også bare slappe af under solen ved Danmarks mest solbeskinnet kyst. Vi har gennemsnitligt flere solskinstimer og langt mindre regn end i resten af landet.

Læs mere om vores kiosk på pladsen.

Legepladsen

Hos Kalundborg Camping har vi Kalundborgs største sandkasse/legeplads og 2 hoppepuder. Legepladsen er indhegnet og placeret ved siden af terrassen. Her kan børnene få brugt deres fantasi, kræfter og ikke mindst energi. Vi har også en hoppepude til de mindre børn på legepladsen. Vores kæmpe hoppepude på 10 x 14 meter finder du for enden af campingpladsen i et 10.000 kvm stort grønt område, hvor der også er sat fodboldmål op. Vi har også et flot bordtennisbord, hvor du kan leje bat og bolde for kun 10 kr.

Kiosken på pladsen

I kiosken har vi mange af de alm. varer, der skal bruges til en god campingoplevelse. Skulle vi ikke have den vare, du mangler, kan vi fremskaffe den i løbet af dagen. I kiosken kan vi også byde på en af vores berømte Gammeldags isvafler med hjemmelavet guf, flødebolle, flødeskum og syltetøj. I weekenden er der også mulighed for at købe avisen. Vi modtager ALLE kreditkort, MobilePay samt kontant afregning.

Frisk morgenbrød skal bestilles inden lukketid i butikken eller over mail eller SMS.
E-mail: info@kcamping.dk

Åbningstider for kiosken

Alle dage og helligdage
Fra påske til 1. oktober

Lavsæson (ugerne 13-24)
Mandag – søndag: 8-10 & 14-18

Højsæson (ugerne 25-35)
Mandag – lørdag 8–12 & 14-22
Søndag 8-1600

Stranden

Fra Kalundborg Camping er der 1½ km til Sejerøbugten, hvor der er en lækker strand. Der er etableret badebro og bådudslip: Et dejligt sted for familien. Følger man stranden nordpå, kommer man op til det lækre og fredet område Saltbæk Vig. Stranden er også et fantastisk sted at fiske, og særligt tidligt om morgenen er det et fiskerige, hvor du kan fiske efter ørreder.

Program for aktiviteter 2021

27.
Marts 2021

Sæsonstart med morgenbrød kl. 8.30 i Fælleshuset. Morgenbord aflyst grundet forsamlings forbuddet vi åbner pladsen som sidste år

28.
Marts 2021

Aflyst grundet COVID-19 Arbejdsdag kl. 9.00 – 12.00. Kommer I? Tilmeld jer i butikken.

4.
April 2021

Aflyst grundet COVID-19 Påskefrokost kl. 12.00. Fælleslangbord ved fælleshuset. Afholdes indendørs ved dårligt vejr.

30.
April 2021

Loppemarked kl. 10-16. Tilmeld jer i butikken. Deltagelse er gratis, men medbring selv bord. Bord kan lejes ved bestilling til 50 kr.

23.
Juni 2021

Sct. Hans bål. Bål kl. 20.00. Fællesspisning kl. 18.00 ved fælleshuset. Medbring selv mad eller bestil i Grill kiosken.

7.
August 2021

Sommerfest med liveband. Nærmere info følger, når vi kender COVID-19-situationen i Danmark – og hvad vi får lov til af mor Mette!

2.
Oktober 2021

Standerstrygning kl. 10.00. Vi mødes ved flaget og siger farvel til sommeren.0

23.
Oktober 2021

Oktoberfest kl. 18.00. Live DJ i Fælleshuset. Menu mv. følger.

Minigolf

Fordriv tiden med en gang minigolf på vores 12-hulsbane, eller konkurrer med familien om hvem, der skal tage opvasken eller måske lave aftensmaden! Området har en lille bænk og et bord, hvor man kan nyde en is eller noget koldt at drikke, mens man nyder spillet. Banen er for alle, og altså ikke kun for pladsens gæster.